Pilates Mikkeli & Lokoilu Oy

Pilates Mikkeli on pitkän linjan liikuttaja Yvonne Vauhkosen perustama pilates studio Mikkelin keskustan tuntumassa. Vuonna 2006 perustetun studion tuntivalikoimaan kuului aluksi Method Putkisto Pilates, sekä Method Putkisto syvävenyttelytunnit. Myöhemmin mukaan tuli myös maailmantähtien suosima laitepilates. Suomen ensimmäisiin pilatesohjaajiin kuuluva, pilatesohjaajien kouluttajanakin toimiva Yvonne toimii tällä hetkellä pidettynä tuntiohjaajana. Slogan: Hyvä olo löytyy sisältä.

Lokoilu Oy on vuonna 2022 perustettu pilatekseen ja palautumiseen keskittyvä yritys. Lokoilu Oy jatkaa Pilates Mikkelin toimintaa, mahdollistaen asiakkailleen tuttujen, laadukkaiden pilatestuntien jatkumisen. Yritys syntyi perustajansa Minna Kesiö-Lantan henkilökohtaisesta kiinnostuksesta palautumiseen ja luontoon.
Lokoilu Oy tuo Pilates Mikkelin tiloihin entistä enemmän palautumista tukevia tunteja, sekä ulkotunteja luontoyhteyttä vahvistamaan.
Toiminta-ajatus: Hyvinvointia lisäävät liikunta, ohjaus- ja koulutupalvelut lempeän lupsakalla otteella. Avainsanat: Ilo, lempeys ja avoimuus

Pilates Mikkeli
Pilates Mikkeli
Pilates Mikkeli

Ohjaajat

Yrittäjä Minna Kesiö-Lantta
Yhteisöpedagogi (amk), Method Putkisto Insitituutin kouluttama pilatesohjaaja, syvävenyttelyohjaaja ja laitepilatesohjaaja. Sauvakävelyn (mnw) ohjaaja, spiraalistabilaatio-ohjaaja, Footbic ohjaaja, Fascia Method ohjaaja, puuhengityksen ohjaaja. 

Ohjaajana pyrin olemaan napakka, mutta lempeä. Vatsalihasten polte ei aina suinkaan johdu pelkästään tiukasta treenistä, vaan mielestäni, suoraviivaisessa pilateksessakin pitää olla mukana iloa ja hauskuutta.

Yvonne Vauhkonen
Liikunnan ohjaaja, yksi Suomen ensimmäisiä pilatesohjaajia

Yvonnen rautainen ammattitaito on karttunut vuosikymmenten aikana niin erilaisissa kuolutuksissa kuin työn kautta. Yvonne on myös toiminut useita vuosia Method Putkisto Instituutin kouluttajana jakaen huikeaa osaamistaan pilatesohjaaksi opiskeleville. Pilates ja kehonhuoltotuntien lisäksi Yvonne ohjaa kasvojumppa tunteja.

Satu Heino
Toimintaterapeutti, Somatic Studion ja Yvonnen kouluttama pilates ja laitepilatesohjaaja. Pilatestuntien lisäksi Satu pitää sointukylpyrentoutuksia ja restoratiivista joogaa.

Yhteystiedot

Pilates studio

Kasarminkatu 10
50100 Mikkeli

Puhelin

040 545 8130
(Myös WhatsApp)

Sähköposti

studio@pilatesmikkeli.fi

Pilates Mikkeli sosiaalisessa mediassa