Tuntitarjonta ja kurssit

Valitse Pilates Mikkelin monipuolisesta valikoimasta juuri sinulle sopivin liikkumisen tapa. Kursseja on niin vasta-alkajille kuin lajia pitemmällekin harrastaneille.

PILATES

Pilates lisää keskivartalon voimaa ja hallintaa.
Pilateksen tavoitteena on luoda vahva, vakaa ja hyvin toimiva keho. Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kehittää ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia.

Pilateksen avulla voit

 • lisätä selän hyvinvointia, parantaa lihastasapainoa (pituus ja voima)
 • vahvistaa keskivartaloa ja saada keskivartalosta tukea raajojen liikkeille
 • lisätä selkärangan liikkuvuutta
 • lisätä kehontuntemusta
 • parantaa ryhtiäsi ja jalkojen linjauksia
 • oppia syvemmän ja tehokkaamman hengitystavan

Pilateksen harjoitteluilla tähdätään luonnolliseen, rennosti ja pakottomasti virtaavaan liikkeeseen. Menetelmä keskittyy kehosi syvien tukilihasten löytämiseen, aktivointiin ja vahvistamiseen, sekä optimaalisten liikeratojen saavuttamiseen. Pilates tasapainottaa lihastyötä ja lihakset oppivat aktivoitumaan liikkumistilanteissa tehokkaasti ja oikeassa järjestyksessä.

Urheilijalle ja aktiiviliikkujalle Pilates on mainiota perusharjoittelua ja toimii hyvänä tukena varsinaiselle lajiharjoittelulle.

Pilates opettaa huoltamaan omaa kehoa ja tuntemaan sen toimintaa.

KATSO VIIKKO-OHJELMAT JA ALKAVAT KURSSIT

LAITEPILATES

Laitepilates lisää keskivartalon ja koko kehon voimaa ja hallintaa.

Pilates laitetreeni on monipuolinen, kehoa täysipainoisesti haastava liikuntamuoto, jossa lihasvoima ja liikkuvuus kulkevat käsi kädessä.

Pilates laitteissa on erivahvuisia jousia, jotka toimivat vastuksena lihastyölle ja tuovat näin lisää tehoa harjoitteluun. Jouset myös helpottavat liikkeiden suorittamista ja siten ne soveltuvat hyvin mm. leikkausten jälkeen, kuntoutukseen jne.

KATSO VIIKKO-OHJELMAT JA ALKAVAT KURSSIT

KEHONHUOLTO

Huolletaan kehoa erilaisia tekniikoita ja pienvälineitä käyttäen. Tunti voi teemasta riippuen olla hyvin kevyt ja palauttava tai enemmän liikehallintaan ja dynaamiseen liikkuvuuteen keskittyvä. Tunti päätetään aina pieneen rentoutumiseen.

KATSO VIIKKO-OHJELMAT JA ALKAVAT KURSSIT

TILAUSTUNNIT RYHMILLE JA TYHY- TUNNIT/-PAKETIT:

 DETOX:

 • Aineenvaihduntaa herättelevä treeni + vihersmoothie

LUONNOLLISEN KAUNIS:

 • Kasvojumppa ja kollageenipatukka

SUPERTÄHTI:

 • Treenaa pilates laitteilla kuin Madonna tai David Beckham. Teemaan sopivaa tarjoilua. Ryhmän maksimikoko 8.

HENGITYS- LIIKETTÄ JA LÄSNÄOLOA:

 • Lempeän palauttava ja rentouttava tunti omaan hengitykseen tutustuen ja hengitykseen vaikuttavia lihaksia avaten. Lopuksi teetä ja suklaata.

 Tilaustunnit voidaan aina räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huomioithan, että saliimme mahtuu kerralla 16 osallistujaa. Poikkeuksena kasvojumppa, johon voidaan ottaa n.30 osallistujaa. Edellä mainittujen lisäksi tilaustunti voi pitää sisällään seuraavia harjoitusmuotoja:

 • Pilates
 • Kehonhuolto asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
 • Footbic. Jalkaterää vahvistava ja venyttävä tunti. Sopii hyvin paljon jalkojen päällä oleville. Maksimiosallistujamäärä 12.
 • Spiraalistabilaatio on selkää hellivä ja hoivaava tunti, jossa apuna käytetään kevyttä kuminauhavastusta. Maksimiosallistujamäärä 12.
 • Modern Nordic Walking sauvakävely vie sauvakävelyn uudelle tasolle. Mnw:ssa lähtökohta on hyvä kehon kannatus ja oikea kävelytekniikka, jota pyritään tukemaan tehokkaalla sauvojen käytötöllä. Mnw harjoittelu laittaa aivot ja kropan töihin, hauskuutta unohtamatta. 
 • Fascia Method on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä liikkuvuutta ja liikehallintaa kehittävä, palauttava harjoitusmuoto, joka sopii kaikenlaisille liikkujille, myös vähemmän liikkuville.
 • Puuhengitys on Mirja ”Metsäkellijä” Nylanderin kehittämän Metsäkellinnän osa. Puuhengitystunnilla pyritään parantamaan luontoyhteyttä, avataan lempeästi kehoa ja annetaan hengityksen virrata ja samalla luonnon hoitaa kehoa, mieltä ja sielua. 

Tilaus- ja TyHy tunneille on myös saatavana pientä syötävää/herkkuja. Eli tunnin voi päättää vaikka kahvitteluun suolaisen ja/tai makean leivonnaisen kanssa tai ravitsevaan smoothieen. Isommankin nälän taltuttajana toimii ravitseva bowl. Tarjottavista vastaa Delicia konditoria catering.

Kysy tarjous ryhmällesi!

VIIKKO-OHJELMAT JA TULEVAT KURSSIT

Aikataulut, viikko-ohjelmat ja alkavat kurssit löytyvät TUNNIT -sivulta.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Pilates Mikkeli

Yhteystiedot

Pilates studio

Kasarminkatu 10
50100 Mikkeli

Puhelin

040 545 8130
(Myös WhatsApp)

Sähköposti

studio@pilatesmikkeli.fi

Pilates Mikkeli sosiaalisessa mediassa